Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

893834656-images6.jpg

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby zrzucać
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są również tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wówczas, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi zjeść
każda pani, aby
szybko
trawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Wyjątkowe jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tanie i skuteczne tabletki na odchudzanie

tabletki na odchudzanie therm line 2